Xbox Live Gold Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

29.06.2022 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Temmuz 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları açıkladı.
 
Xbox One
 
- Beasts of Maravilla Island: Tüm ay boyunca mevcut. Beasts of Maravilla Island, sıra dışı yaratıkları keşfetmek, onların davranışlarını öğrenmek ve onların görkemini fotoğraflamak için Maravilla Island'ın büyülü ekosisteminde yolculuk eden bir vahşi yaşam fotoğrafçısı rolünü üstleneceğin, 3D macera oyunudur.
 
- Relicta: 15 Temmuz'dan 16 Ağustos'a kadar. Relicta, Chandra Üssü'nün sırlarını açığa çıkarmak için manyetizma ile yer çekimini yaratıcı bir şekilde bir araya getirmen gereken birinci şahıs, fizik temelli bir bulmaca oyun.
 
Xbox 360
 
- Thrillville: Off the Rails: 1-15 Temmuz arası. Frontier Developments tarafından geliştirilen ve LucasArts tarafından yayınlanan bir park simülasyon oyunu.
 
- Torchlight: 16 - 31 Temmuz. Eleştirmenlerden tam not alan bu Aksiyon-RPG'de, sonsuz hazine ve görkem için derinlere doğru maceranızda üç güçlü kahramandan birini seçeceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler