Dota 2'nin 26, TF2'nin de 21 Milyona Yakın Oyuncusu Var

16.04.2014 09:44 Samet Konuksal


    ArsTechnica, yaptığı bir araştırmayla birlikte Steam'in en popüler oyunlarını ortaya çıkardı. Yapılan listede Valve'ın Free to Play oyunları Dota 2 ve Team Fortress 2 liderlik koltuğunda oturdu.
 
    Yapılan araştırmaya göre Steam hesabında Dota 2 kayıtlı olan 25.93, Team Fortress 2 kayıtlı olan 20.30 milyon kişi var. Bu oyunları ise yine uzunca bir süre Valve'ın yapımları takip ediyor. En popüler oyunlar listesinde diğer yapımcıların ürünü olarak sadece The Elder Scrolls V: Skyrim, Civilization V ve Garry's Mod'u görüyoruz. Yani anlayacağınız üzere Valve, kendi oyunlarıyla kendi platformunu domine etmiş görünüyor.
 
    Bu arada ArsTechnica, yapılan hesaplamaya dahil edilen Dota 2 ve TF2 sahiplerinin, oyunları en az bir kere oynadığını belirtiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı 20 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 20 Temmuz EA Sports FC 25 PC Sistem Gereksinimleri 20 Temmuz Microsoft, Xbox Reklamlarını Sonlandırıyor mu? 20 Temmuz Steam'de 1.950 TL'lik Spor Oyunu Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz 19 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler