Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı

07.07.2024 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
FromSoftware tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Elden Ring'in yeni DLC'si Shadow of the Erdtree'den çeşitli detaylar ortaya çıktı. İnternet üzerinde yayınlanan yeni bir gönderiye göre oyunun final boss'unun kesilmiş diyalog satırları olduğu keşfedildi.
 
Shadow of the Erdtree büyük beğeni toplamaya devam ediyor
 
 
 
Haberimize başlamadan önce bunun bir spoiler niteliğinde olduğunu vurgulamakta fayda var. Eğer ek paketi oynamak istiyorsanız ve böyle bir niyetiniz varsa elbette es geçebilirsiniz. Haberimize dönecek olursak, Reddit kullanıcısı LaMi_1 tarafından yayınlanan yeni bir gönderiye göre oyunun dahili dosyaları içerisinde çeşitli repliklerle karşılaşıldı.
 
Keşfedilen bu repliklerin herhangi bir seslendirmesi bulunmuyor, sadece alt yazı olarak karşımıza çıkıyor. Bu kısımlar şu anda oyun içerisinde herhangi bir şekilde yer almıyor ve tamamen atıldığını aktarabiliyoruz. Bu satırlar arasında şunlar yer alıyor:
 
"Ben Radahn’ım."
"Kızıl yeleli Radadgon ve Dolunay Rennala’sından doğdum."
"Savaş için yetiştirilmiş bir aslanım."
 
Öte yandan Elden Ring'in genişleme paketi Shadow of the Erdtree, çıkışı ile beraber büyük bir beğeni topladı. FromSoftware başkanı Hidetaka Miyazaki yakın zamanda ikinci bir Elden Ring genişleme paketi yapma ihtimalini reddetse de potansiyel bir devam oyunu için kapıyı açık bıraktı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant, Destiny 2'den Aldığı Simgeleri Değiştiriyor 15 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Hangi Sırayla Oynanmalı? 3 Saat önce Sony, ChinaJoy 2024 Etkinliğinde Oynanabilecek Oyunlarını Açıkladı 4 Saat önce Ubisoft, Driver Serisini Devam Ettirecek mi? Heyecan Verici Gelişme 14 Temmuz Silent Hill: The Short Message Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Yolda 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler