Humble Games Kapatılıyor mu? İşte Son Gelişmeler

24.07.2024 16:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Yaygın işten çıkarma dalgasına Humble Games de katıldı. Geçtiğimiz günlerde şirketin kapatılacağına dair çeşitli söylentilerin ardından 36 çalışan stüdyodan ayrılmak durumunda kaldı. Şirketin yayıncılık bölümünde iş geliştirme müdürü olan Nicola Kwan bu haberi LinkedIn'de doğruladı.
 
Humble Games yeniden düzenleme kapsamına girdi
 
 
 
Kwan, paylaşımında şirketin kapanacağı söylentilerine de değindi ve böyle bir duyum aldığını belirtti. Ancak IGN'nin sahibi olan Humble Games, Game Developer'a yaptığı açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığını, sadece işten çıkarmalarla beraber ekibin yeniden düzenlendiğini aktardı.
 
İşten çıkarmalarla beraber şirket, devam eden projelerin istikrarını sağlamayı ve mali yükü azaltmayı hedefliyor. 2017 yılında başlayan serüven şu anda devam ediyor olsa da elbette bazı sıkıntılar da beraberinde geliyor.
 
Şirketin ilk oyunu A Hat in Time olarak karşımıza çıktı ve o zamandan bu yana Slay the Spire, Unpacking, Temtem, Signalis ve Stray Gods: The Roleplaying Musical gibi birçok başka proje yayınlandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 48 Dk önce Amazon Prime Gaming Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 28 Oyun 1 Saat önce Xbox Tokyo Game Show Etkinliği İçin Tarih Verildi 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine Eylül Ayında 12 Oyun Ekleniyor 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler