"Portal 2'de Portallar Olmayacaktı"

Bu bilgiler Portal 2'nin yapım sürecini anlatan The Final Hours of Portal 2 sayesinde gün ışığına çıktı
22.04.2011 19:18 Gökhan Yılmaz

 
     2008'de Portal 2 geliştirilmeye başlandığında, Valve oyunu portallar olmadan tasarlıyormuş. Konsept olarak ilk oyunun öncesi anlatılıyormuş ve 1950'lerde geçen farklı bir oynanış barındırıyormuş.
 
     Yapım ekibi bu projeyi stüdyo içerisinde F-Stop olarak isimlendirmiş ve geliştirme sürecinin son beş ayına girildiğinde iptal edilmiş. Valve projeden çok memnunmuş fakat test ekibi nefret etmiş. Portal 2'de portalların, Chell'in ve GLaDOS'un olması gerektiğini savunmuşlar.
 
     Böylece Valve'in geliştirdiği yeni oynanış fikirleri stüdyonun kapalı kapılarının ardında kalmış oldu. Gabe Newell, projeyi tamamen iptal etmek istemediğini ve ileride başka bir yapımla hayata döndürmeyi planladığını belirtiyor.
 
     Portal 2'de portalların bile olmamasını sağlayan oyun mekanikleri nasıldı diye merak etmiyor değiliz fakat portal olmayan bir Portal 2'yi beğenir miydik bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler