Reggie: Wii 45 Milyon Satınca Wii 2'yi Konuşuruz

13.11.2010 10:45 Alkan Adakaner


 
    Dünya çapında 75 milyona ulaşan Wii satışları Nintendo'yu fazlasıyla memnun ediyor, ama firmanın hedefi çok daha fazlası. Bütün bölgelerde Xbox 360 ve Playstation 3'ün açık ara önünde bulunan Wii, en yüksek satış rakamına Amerika'da ulaştı.
 
    Amerika'da 30 milyon (vgchartz'a göre 35.43 milyon) ulaşan Wii'nin teknolojisi giderek eskimeye başlıyor ve diğer konsolların da ahrekete duyarlı kontrol cihazlarına geçmesi Nintendo'nun yeni bir cihazla karşımıza çıkması gerektiğini düşündürüyor.
 
     Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime ise öyle düşünmüyor. Wii 2 hakkında konuşmak için Wii'nin Amerika'da 45 milyon satması gerektiğini söyleyen Reggie, gelecek yıl da Wii 2'yi göremeyeceğimizi onayladı diyebiliriz.
 
     Reggie'nin açıklamalarından yola çıkarsak Nintendo Wii 2 (ya da adı her neyse olacaksa) büyük ihtimalle 2012 yılında karşımıza çıkacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler