Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif

09.09.2024 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto 6 geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Rockstar Games, yepyeni bir haberle gündemdeki yerini koruyor. Ortaya çıkan detaylara ve Heaven 17'nin kurucu ortağının söylemlerine göre grubun şarkısının oyun içerisinde kullanılması için komik bir rakam teklif edildi.
 
Grubun kurucu ortağı Martyn Ware çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
80'lerin popüler synthpop grubu Heaven 17'nin kurucu ortağı olan İngiliz müzisyen Martyn Ware, yakın zamanda Rockstar Games'in kendileri ile iletişime geçtiğini açıkladı. Twitter platformu üzerinden yayınladığı bir gönderide "Temptation" adlı şarkıları için 7.500 dolarlık komik bir teklifte bulunulduğunu belirtti. Bu teklif oldukça düşük bulunup reddedildi.
 
Ware, bugüne kadar 200 milyonun üzerinde adet satan ve Rockstar Games'e 8,5 milyar doların üzerinde gelir sağlayan Grand Theft Auto 5'in muazzam ticari başarısına göndermede bulundu. Böyle bir bütçeye sahip yeni oyun için sunulan teklifin oldukça gülünç olduğunu aktardı.
 
Serinin beklenen en yeni oyunu Grand Theft Auto 6, 2025'in sonbaharında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Oyunun duyuru fragmanı ise Temmuz ayı itibarıyla 200 milyon izlenme sayısını aşmış durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler