Soulframe'den Yeni Ekran Görüntüleri ve Oynanış Videosu Geldi

21.07.2024 11:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Digital Extremes tarafından biz oyun severlere sunulacak olan çevrimiçi çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Soulframe için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. TennoCon 2024 etkinliği kapsamında sunulan ekran görüntüleri ile beraber oyunun sanat tarzı hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Bunun dışında oyunun yeni bir oynanış videosu da yayınlanmış durumda.
 
Soulframe dikkat çekici detaylara sahip
 
 
 
Oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen Soulframe, karakter odaklı yapısıyla beraber piyasaya sürülmeye bekliyor. Dikkat çekici görselleri ve animasyon tarzına sahip olan yapımda normal düşmanların yanı sıra boss savaşları da ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Videoda görebileceğiniz üzere hem ara sahnelerin hem de hikaye anlatımının etkileyici bir şekilde bizlere sunulduğunu görebiliyoruz. Aynı zamanda karakterin detayları ve ortamları da ilgi çekici olduğundan bahsedebiliyoruz. 17 dakikalık oynanış videosu ile beraber oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilir ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 6 Dk önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler