Yeni The Darkside Chronicles Videoları

Resident Evil 4'ün öncesinde gelişen Operation Javier adlı bölüm ile birlikte Jack Krauser hakkında daha fazla şey öğrenmemiz mümkün olacak.
12.10.2009 20:32 İhsan Aktı

Capcom , Wii sahibi Resident Evil severlerin merakla beklediği The Darkside Chronicles için yeni oynanış videoları yayınladı.

Cavia tarafından geliştirilen on-rail shooter tarzındaki oyun ,  Resident Evil 2 ve Resident Evil:Code Veronica'nın hikayelerini yeniden ele alırken , Leon S. Kennedy ve Jack Krauser'ın Güney Amerika'daki Amparo köyüne Manuela isimli kızı kurtarmak için gönderildikleri "Operation Javier" adlı  yeni bir bölümü de bünyesinde barındırıyor.

17 Kasım'da Amerika'da , 27 Kasım'da Avrupa'da piyasaya sürülmesi planlanan ve 2 kişilik coop desteği içeren The Darkside Chronicles'ın yayınlanan yeni oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.










İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil : The Darkside Chronicles Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler