Kafalar Esports VALORANT Operasyonlarını Durdurdu!

30.04.2022 14:54 Hamit Can Sayılgan

 
    Türk elektronik spor takımlarından Kafalar Esports, VALORANT operasyonlarını durduğunu duyurdu. Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda takımın ikinci bir tarihe kadar VALORANT operasyonlarını süresiz olarak durdurduğunu takipçilerine bildirildi.
 
     Bu kararın gerekçesi ise VALORANT sahnesinde mücadele edilebilecek turnuva ve lig sayısının az olması ve turnuva aralığının çok uzun olması gösterildi. 
 
Kafalar Esports'un duyurusu; 
 
     "Kurulduğumuz günden bugüne hep en iyiyi hedefleyen ve sektöre iyi anılar kazandırmayı misyon edinmiş bir kulüp olarak maalesef VALORANT operasyonlarımızı ikinci bir tarihe kadar durdurma kararı aldığımızı siz değerli takipçilerimize bildirmek durumundayız.
 
     İlk günden itibaren takımımızda bulunan tüm oyuncularımıza, koçlarımıza ve ekip arkadaşlarımıza her şey için teşekkür ederiz. Hepsi bizler için çok değerli ve yetenekli oyuncular. İsimlerini VALORANT sahnesine başarılarıyla kazıyacaklarından hiç şüphemiz yok. Tüm oyuncularımıza kariyerlerinde başarılar dileriz.
 
     VALORANT sahnesinde mücadele edebileceğimiz turnuva ve liglerin sayısının az olması ile birlikte turnuva aralığının çok uzun olmasından kaynaklı böyle bir karar almak zorunda kaldık.
 
     Kafalar Esports için biraz dinlenme zamanı..." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 2 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 2 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 3 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 5 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler