Ni No Kuni'nin 2013'e Sarktığı Açıklandı

15.02.2012 18:25 Ersin Kılıç


     Studio Ghibli'nin desteği alınarak yapımına devam edilen Ni No Kuni: Wrath of the White Witch'ten kötü bir haber geldi. Namco Bandai yaptığı açıklama ile oyunun çıkış dönemini kesin bir dil ile açıkladı.
 
     Yapılan bu açıklama sonucunda oyunun Avrupa'da 2013 yılına sarkacağı açıklandı. Tam tarih verilmese de 2013'ün ilk çeyrek döneminde PS3 sahibi oyun severler Ni No Kuni'ye kavuşabilecek. 
 
     Konu ile ilgili bir açıklama yapan Level-5 patronu Akihiro Hino "Oyun üzerinde oldukça sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Studio Ghibli ve Joe Hisaishi ile çalışmak bizim için büyük bir onur. Batılı oyunculara en iyi oyun deneyimlerimizden birini vermeye çalışıyoruz." sözleri ile birlikte bu bağlamda oyunun biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu dile getirmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: DS PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler