Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması

21.07.2024 22:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Canlı servis oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Çevrimiçi bir deneyimi bünyesinde barındıran ve sürekli olarak güncelleme alan bu tür oyunlar genel olarak oyuncular tarafından tepkiyle karşılanıyor ve çıktığı andan itibaren birçok oyun yerden yere vuruluyor. Şimdi ise Digital Extremes CEO'su Steve Sinclair bu tarz oyunlar hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Digital Extremes CEO'su Steve Sinclair servis oyunlarına destek çıkılmasını istiyor
 
 
 
Steve Sinclair yaptığı açıklamayla beraber canlı servis alanındaki projelere geliştiricilerin güvenmesi gerektiğini vurguluyor. Erken bir şekilde çıktığını açıklayan bu oyunlar için Sinclair şu açıklamaları yapıyor: “Birçok servis oyunu erkenden piyasaya sürülüyor ve herhangi bir gelişim sunmuyor. Bu projeler piyasaya sürüldüğünde büyük tepki alıyor, tepki sonrası ise geliştirici ekip oyunun fişini çekiyor ve çöpe atıyor. Ancak durum bundan ibaret değil.”
 
Sinclair sözlerine şöyle devam etti: “Geliştirici ekipler aldığı tepki sonrasında oyunu bir kenara bırakıp çöpe atmak yerine kendi teknolojilerini geliştirmeye ve topluluğa faydalı şeyler inşa etmeye başlaması gerekiyor. Biz bu konuda örnek ekiplerden biriyiz.”
 
Bildiğiniz üzere Digital Extremes tarafından piyasaya sürülen Warframe, canlı servis örneklerinden biri. 2013 yılında çıkışını gerçekleştiren bu yapım ilk etapta çok fazla oyuncuyu kendine çekemedi. Ancak geliştirici ekip şu anda bulunduğumuz noktada oyunu bir hayli zirveye çıkardı ve yeni güncellemelerle beraber sürekli destekledi. Dolayısıyla canlı servis oyunları içerisinde büyük bir yere sahip oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 52 Dk önce Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 1 Saat önce PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 2 Saat önce Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 4 Saat önce Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler