Call of Duty: Modern Warfare 3, PSN'de Yakalandı

Son günlerde, bir çok Call of Duty söylentisiyle karşılaştık.
15.01.2011 15:07 Samet Konuksal


     Farkındasınızdır, bu hafta boyunca bir çok yeni Call of Duty söylentisiyle karşılaştık. Bir söylentiye göre yeni oyunu Activision'un CoD serisi için oluşturduğu Sledgehammer yapıyor, diğer söylentiye göre ise Infinity Ward, dördüncü oyunun öncesini konu edinen 'Modern Warfare 3' üstünde çalışıyor.
 
     Hangisi doğru, hangisi yanlış bilemeyeceğiz ama bugün itibariyle internet ortamına düşen bir PSN görüntüsünde, Modern Warfare 3'ün alfa testlerine başlandığı gözüküyor! Tabiki bunun gerçek olmama ihtimalinin epey yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
     Ayrıca son günlerde PS3'ün de hackerler ile başının belada olması, bir 'title hack' durumunu da akıllara getiriyor. Yani 'egonadrian' isimli PS3 kullanıcısı, olası bir hack programı ile oynadığı oyun ismine Call of Duty: Modern Warfare 3 yazmış fakat farklı bir oyun oynuyor da olabilir. Malesef, resimin doğruluğunu hiç birimiz bilmiyoruz.
 
     En büyük olasılık bu bahsettiğim 'title hack' olacaktır. Oynadığı oyun kısmında bir 'Call of Duty' isminin bulunmaması, (TM) yazısından sonra ':' işaretinin gelmesi, Call of Duty serilerinde pek alışık olmadığımız durumlardan bazıları.
 
      İşte karşınızda bahsi geçen PSN görüntüsü... Her zamanki gibi, resmi duyuru gelene kadar heyecana kapılmamakta fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler