Escalation'ın PS3'e Çıkış Tarihi Açıklandı

Escalation ile daha keyifli bir multiplayer deneyimi sizleri bekliyor.
04.06.2011 01:49 Levent Polater

 
    Activision, en sonunda Xbox 360 ve PC'den sonra PS3'e de Escalation harita paketini Call of Duty: Black Ops için çıkarıyor.
 
    10 Haziran'da Playstation Network'teki yerini alacağı belirtilen harita paketinde 5 yeni multiplayer haritası bulunuyor. Bunlardan birinin Call of the Dead adlı zombi haritası olduğunu da sözlerimize ekleyelim.
 
    Call of Duty: Modern Warfare 3 arifesinde, yeni harita paketi sayesinde PS3 oyuncuları Black Ops multiplayer'ında daha eğlenceli saatler geçireceklerdir. Playstation Network'un de sonunda açılması bu işe vesile oldu denilebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler