AC IV: Black Flag'ten Aveline'in Ayrıntıları

30.07.2013 08:03 Alkan Adakaner


     Assassin's Creed IV: Black Flag'te Sony'nin konsolları Playstation 3 ve Playstation 4'e özel bölümler yer alacak. Bu bölümlerde ise Assassin’s Creed III: Liberation'ın ana karakteri olan Aveline'i yöneteceğiz.
  
     Aveline'in maceraları Liberation'dan sonraki olayları konu edinecek ve karakterimizi bu oyunda daha yaşlı şekilde göreceğiz. Bu maceralar Liberation'daki olaylarla da doğrudan bağlantılı değilmiş. Geliştiriciler Assassin's Creed IV'e bir roman olarak baktığımızda Aveline'in maceralarını ise bir kısa hikaye olarak göreceğimizi söylemiş.
 
    Sony ile yapılan anlaşma gereği bu içeriğin sadece PS3 ve PS4'e geleceğini belirtelim. Aşağıda bu içeriğe ait birkaç görseli bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler