Assassin’s Creed 4, Playstore'da Satışa Çıktı

21.11.2013 15:16 Ersin Kılıç


     Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan “Assassin’s Creed” serisinin, “Assassin’s Creed 4: Black Flag” adlı son oyunu dünya ile aynı anda Playstore’da satışa sunuldu. Oyunseverler büyük bir merakla bekledikleri serinin bu son macerasına, ayda 5 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile kolaylıkla sahip olabilecekler.

     Efsanevi serinin son oyunu “Assassin’s Creed 4: Black Flag”, benzersiz hikâyesi ve muhteşem açık dünya yapısıyla heyecan dolu deneyimler sunacak. Oyunseverler, karizmatik korsan Edward Kenway ile Karayipler’de soluk soluğa bir macera yaşayacaklar.

     “Assassin’s Creed 4: Black Flag” hakkında detaylı bilgi ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/assassins-creed-iv-black-flag
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler