Assassins Creed IV'den Yeni Oynanış Videosu

14.08.2013 11:36 Talha Aynacı

 
   Assassin's Creed IV duyurulduğu günden bu yana yoğunlukla gemi savaşları, keşif ve dalış gibi öğeleriyle ön plana çıktı. Ancak yayınlanan yeni oynanış videosunda gizlice ilerleme, düşmanları sessizce alaşağı etme gibi detaylar yer alıyor.
 
   Şehirlerde çatıdan çatıya dolaşma, yan görevlerde suikast anlaşmalarıyla fazladan para kazanma, Eagle Vision  gibi seriden aşina olduğumuz detaylara da yine bu videodan şahit olabiliyoruz. Edward aynı anda 4 farklı tabanca taşıyabiliyor ve silahları da dahil olmak üzere onlarca farklı yükseltme bulunuyor.
 
   Oyun sanki gemi, şehir  ve orman olmak üzere üçe ayrılmış durumda ve oynanış videosunun sonunda sık orman bölgesindeki görevimiz gösteriliyor. Yakın dövüş unsurlarının ise eleştirilen noktalarda pek de değişikliğe uğramadığı bir gerçek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler