Castlevania'da Canavarlar ve Güzeller

19.06.2010 11:50 Alkan Adakaner


 
     Castlevania'nın 2D oyunlarını büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum, ama neden en azından benim için Lords of Shadow'da durum farklı. Oyunun video ve ekran görüntüleri güzel bir atmosfere sahip olacağımızı müjdeliyor gibi.
 
     İşte Castlevania: Lords of Shadow için yayınlanan yeni ekran görüntülerin de de güzel bir atmosfere daha doğrusu başarılı karakter tasarımlarına şahit oluyoruz. Oyundaki güzeller ve canavarların gösterildiği bu görüntülerde bize cehennem azabı yaşatacak boss'ları görebilirsiniz.
 
     Bu bosslardan bir tanesi de (öyle olduğunu düşünüyorum) Butcher adlı yukarıda resmini görebileceğiniz canavar. Şu an sakin görünüyor ama, eminim oyunda daha tehlikelidir. 
 
     Oyundaki canavarların yanı sıra güzellerin de (hem canavar hem güzel olanlar da var) gösterildiği yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler