CoD: Black Ops'a Müthiş Bir Video Daha

08.11.2010 16:15 Ersin Kılıç


 
     Aylar, haftalar ve günler derken Call of Duty: Black Ops'un çıkışı için sadece saatleri saymaya başladık. Yarın resmi çıkışını gerçekleştirecek olan Call of Duty: Black Ops'un çıkış partisi için mükemmel bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun çıkışı için bu akşam Türkiye saati ile 20:30'da Londra'da mükemmel bir parti verilecek. Bir çok ünlü isim dışında Metallica grubunun konseri ile şenlenecek olan bu çıkış partisi için özel bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunun hikaye modunda bir çok görüntünün yanı sıra multiplayer modlarından görüntülere de yer verilmiş.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 dışında Wii ve DS sürümü de çıkacak olan oyunun bu yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 
     Bu akşam düzenlenecek olan partiyi ise daha önce belirttiğimiz gibi UStream'den veya oyunun çıkışı için özel olarak hazırlanan Facebook sayfasından izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 24 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler