Dragon Age: Inquisition'ın Yeni Nesildeki Teknik Detayları Açıklandı (Güncelleme)

10.10.2014 14:44 Samet Konuksal


     BioWare'in PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için geliştirdiği Dragon Age: Inquisition için firma, Twitch üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayın sırasında oyunun konsol sürümleri için oldukça merak edilen bir soru yanıtlanmış oldu.
 
    Firmadan gelen bilgilere göre Dragon Age: Inquisition, her iki yeni nesil konsolda da aynı çözünürlük ve akıcılıkta çalışacak. Belirtilenlere göre oyunun PS4 ile Xbox One'daki çözünürlüğü 900p, akıcılığı da 30 kare/saniye oranında olacak. 
 
Güncelleme: BioWare yetkilileri bu değerlerin kesin olmadığına, son bilgileri henüz paylaşmayacaklarına yönelik bir açıklama yayınladı.
 
2. Güncelleme: Oyunun Twitter hesabı üzerinden PS4 sürümünün 1080p, Xbox One sürümünün de 900p'de çalışacağı onaylandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler