Forza 3 için Yeni Video Yayınlandı

İki dvd olarak piyasaya çıkacak olan oyun bu yönü ile oldukça tartışmaya sebep olmuştu.
04.08.2009 15:41 Ersin Kılıç

Araba yarışı severlerin büyük bir heyecanla beklediği Forza Motorsport 3 için yeni bir video yayınlandı.
 
Videoda özellikle oyunda bulunacak olan araçlara yer verilmiş. Çevre detaylarından ziyade araçların grafikleri ve yansımaları çok iyi bir şekilde yansıtılmış gibi gözüküyor.
 
Ayrıca videoda oyundaki kazalarla da ilgili bilgiler ve görüntüler yer alıyor. Henüz videonun ilk dakikalarında gerçekleşen kaza, oyundaki hasar modellemesi ile ilgili olarak azda olsa bir ipucu verecektir.
 
400 araç ve 100'den fazla pist ile gelecek olan Forza Motorsport 3'ün çıkış tarihi ise geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Oyun Amerika'da 27 ekim, Avrupa'da ise 23 ekimde raflardaki yerini alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 42 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler