Hunt: Showdown 1896 Çıktı: Tamamen Yenilenmiş Sürüm

17.08.2024 18:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Hunt: Showdown ile başarıyı yakalayan Crytek stüdyosu oyunun yeni sürümünü yayınlamış durumda. Tamamen farklı bir oyun olarak bizlere sunulan ve büyük güncellemeleri içeren sürüm Hunt: Showdown 1896 olarak adlandırılıyor.
 
Yeni sürümde büyük yenilikler mevcut
 
 
 
Hunt: Showdown 1896 şu anda PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında yer alıyor. Bir dizi önemli güncellemeyi içeren yapım içerisinde yeni haritalar, oynanış iyileştirmeleri, iyileştirilmiş kontroller, düzenlenmiş silah kullanımı ve çok daha fazlası yer alıyor. Orijinal oyun PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında oynanabiliyordu ancak yeni sürüm ne yazık ki bu konsollara destek vermiyor. Dolayısıyla oyunu oynamak için yukarıda bahsettiğimiz platformlara sahip olmanız gerekiyor.
 
Oyuna halihazırda sahipseniz, ücretsiz bir yükseltme alarak mevcut nesil konsollarda oyunu oynayabiliyorsunuz. Yeni haftalık zorlukların bulunduğu ve aynı zamanda yeni ekipmanların, mühimmatların ve çok daha fazlasının yer aldığı sürüm kullanıcıları memnun etmeye hazırlanıyor.
 
Son olarak oyun PS5 ve Xbox Series X'te 4K ve 60 FPS, Xbox Series S'te ise 1440p çözünürlükte ise 60 FPS deneyimi sunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler