Mass Effect 3'ün Sonu için Kampanya Başlatıldı

11.03.2012 01:31 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Mass Effect 3, çıkışıyla birlikte gene serinin diğer oyunları gibi gündeme oturmayı başardı. Serinin hayranları da oyunun çıkışıyla birlikte tabi ki oyunu alıp, teker teker bitirmeye başladı. Her ne kadar oyun otoriteleri serinin bitişi ile ilgili övgüler yağdırsa da anlaşılan bu durumdan şikayetçi olan oyun severler de var.
 
     Serinin finalinden memnun olmayan oyuncular da ilginç kampanyalara imza atıyor. Finalin yeniden yapılmasını isteyen de var, yeni bir içerik ile olayların toparlanmasını isteyen de. Hatta bazı oyuncular Bioware'ın bir yama ile yeni bir son yapmasını dahi istiyor. İşte bu oyuncular oyunun forumunda başlattıkları anket ile bu durumu dile getirmiş. Oylamaya katılan 1736 kişi bu öneriye olumlu bakarken sadece 29 kişi hayır cevabını vermiş. Ayrıca Facebook ve Twitter'dan da benzer bir kampanya yürütülüyor.
 
     Açıkçası oyunu henüz bitirmediğim için bu konuda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Ama her seride olduğu gibi bu seride de muhakkak durumdan şikayetçi olanlar yer alacaktır. Onlara hak verip, vermeyeceğimizi anlamak için ise oyunu bitirmiş olmamız gerekiyor sanırım.
 
     Ha bu arada, oyunu bitiripte haberi yorumlayacak arkadaşlara Spoiler içerik yayınlamamalarını da rica edelim :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler