Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu

26.08.2024 15:39 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Ubisoft ve geliştirici Unfrozen, PC için sıra tabanlı strateji oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era'yı duyurdu. Oyun, 2025'in 2. çeyreğinde Steam üzerinden Erken Erişim'de yayınlanacak.
 
Erken Erişim sürümü, temel oyun mekaniklerini ve tam sürüm için planlanan içeriğin önemli bir hikayesini içerecek. Erken Erişim döneminin yaklaşık bir yıl sürmesi bekleniyor. Tam sürüm piyasaya sürüldüğünde, daha fazla içerik, rafine edilmiş oyun mekanikleri, iyileştirilmiş görseller ve genel olarak daha cilalı bir deneyim sunacaktır.
 
Heroes of Might & Magic: Olden Era; bu ünlü serinin, daha önce bahsi geçen ama bir Heroes of Might & Magic oyununda henüz ayak basılmamış olan, Jadame kıtasında bulunan Enroth'ta geçen yeni oyunudur. Keramet ve tehlikelerle dolu, canlı, fantastik bir dünyada gezinin, olağanüstü başkentler inşa edin, devasa ordular kurun ve kahramanlar ile efsanevi yaratıkların destansı, oldukça taktiksel savaşlarında çarpışın.
 
Yeni bir sefer hikâyesini, birden fazla tekli oyun haritasını ve sınırsız sayıdaki, rastgele oluşturulmuş senaryoları tek başınızı oynayın veya çok oyunculu modda, rakibiniz ya da müttefikiniz olacak başka oyuncularla akıl ve büyü savaşlarına tutuşun. Ayrıca harita editörü aracıyla kendi hikâyenizi oluşturabilir, sonrasında tüm dünyadaki oyunculara sunabilir veya kendinize saklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 3 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 3 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 4 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler