Ubisoft Bir Kişiyi Daha Kovdu

Ubisoft savaş alanına döndü
09.05.2013 09:02 Alkan Adakaner


    Ubisoft'ta sular durulmuyor. Firmaların projeler sonra erdikten sonra çok sayıda elemanı işten çıkardıklarına sık sık şahit oluyoruz, ama Ubisoft'taki durum biraz farklı görünüyor. Kısa bir süre önce Assassin's Creed serisinin yaratıcılarından Patrice Désilets'i yaka paça dışarı atan firma şimdi bir başka ismin de görevine son verdi.
 
    Firmadan yapılan açıklamaya göre Jean-Francois Boivin'in de işine son verildi. Bu isim Patrice Désilets gibi Assassin's Creed serisinin yaratılmasında rol oynamış, daha sonra THQ Montreal'de görev yapmıştı, ardından da Ubisoft'a geri  gelmişti.

    Bu kişilerin benzer kaderlere sahip olması şüpheleri arttırıyor. Acaba bu iki isim bir suçlama ile mi karşı karşıya? Kapanan THQ Montreal'e teknoloji mi sızdırmışlardı? Bunların henüz yanıtı yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed IV: Black Flag Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler