Vampire Survivors PS4 ve PS5 İçin Çıktı

29.08.2024 22:28 Mehmet Tandoğan

 
Çıkışından iki yıl sonra Vampire Survivors şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında yer alıyor. Geliştiriciliğini Poncle ekibinin üstlendiği yapımda sürekli olarak etrafınıza mermiler saçabiliyor ve üzerinize gelen düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Sevilen oyun artık Playstation konsollarında
 
 
 
PlayStation konsollarına çıkışını kutlamak için geliştirici ekip yepyeni bir fragman yayınladı ve Sony konsollarında oyunun nasıl göründüğüne dair ilk bakışı sundu. Roguelite bir deneyimi bizlere sunan oyunun PlayStation sürümü, temel içeriğin yanı sıra daha önce yayınlanmış tüm DLC'leri beraberinde getiriyor. Ücretli ve ücretsiz ek paketler arasında Among Us ve Contra gibi diğer oyunlarla yapılan işbirliği sürümleri yer alıyor.
 
Sevilen oyun Vampire Survivors şu anda Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, iOS ve Android'de mevcut durumda. Önümüzdeki haftalarda ve aylarda oyun için daha fazla güncellemenin geleceğini aktarmakta fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 3 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler