Arkham Origins, PC'de 'Fiziksel' Olarak Ertelendi

18.10.2013 16:32 Samet Konuksal


    Eurogamer'ın Warner Bros'tan edindiği bilgilere göre Batman: Arkham Origins, 25 Ekim'deki Avrupa çıkışını tam olarak yapamayacak. Yapılan habere göre Batman: Arkham Origins'in PC ve Wii U versiyonlarının kutulu sürümleri, gecikecek.
 
    Yapılan açıklamalara göre oyunun Wii U ve PC sürümlerinin kutulu halleri, 8 Kasım'da satılmaya başlayacak. Ayrıca aynı durum Batman: Arkham Origins Blackgate'in 3DS versiyonunda da geçerli olacak. Oyunların PS3, Xbox 360 ve PS Vita sürümleri tam tarihinde çıkacak. 
 
    Bu durum oyunun sadece Avrupa çıkışını etkileyecek. Batman oyunlarının Steam ve Nintendo e-Shop sürümleri yine eskisi gibi 25 Ekim'de satışa sunulacak. Muhtemelen üretim sıkıntısı yüzünden gelen bir ertelenme olsa gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler