Devil May Cry 5'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı

12.08.2024 17:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon macera oyunu Devil May Cry 5 istikrarlı bir şekilde satmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun güncel satış sayıları açıklanıyor. Geliştirici ekip tarafından sunulan Platinum Titles başlığı altındaki oyunların satış sayısı şu anda güncellenmiş durumda.
 
Devil May Cry 5 oyuncular tarafından seviliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Devil May Cry 5 çıkışından 5 yıl sonra yani 30 Haziran itibarıyla dünya çapında 8.4 milyon adet sattı. Bu yılın başlarında oyun 8.1 milyon adet satış sayısına ulaşmıştı. Bu da Nisan-Haziran çeyreği boyunca 300.000 adet sattığı anlamına geliyor.
 
Serinin öne çıkan oyunları arasında yer alan DMC 5, genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve eleştirmenler tarafından iyi puanlar almış durumda. Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında mevcut.
 
Son olarak oyunun Steam platformunda inceleyecek olursak çok olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabilir ve 22 dolardan satışta olduğunu söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 35 Dk önce Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 3 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 4 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 5 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler