Müjde: Beyond Good & Evil 2 Hâlen Yapım Aşamasında

Beyond Good & Evil 2 ile ilgili gösterilen bir kaç ekran görüntüsünden biri
13.06.2011 17:50 Levent Polater

 
    Endişe yok millet, önceki neslin en bomba ama gözden kaçan oyunlarından biri olan Beyond Good & Evil 2 hâlen yapım aşamasında! Rayman yapımcısı Michel Ancel, tekrar bu konuda hayranlarına umut dağıtarak, endişelerimizi ortadan kaldırdı.
 
    CVG'ye konuşan Ancel, Beyond Good & Evil 2'nin bazı oynanış elementlerinin tamamlandığını söyledi ve daha oyun ile ilgili bir çok fikri yapıma aktarma evresinde olduklarını belirtti.
 
    İlk kez 2008 yılında duyurulan Beyond Good & Evil 2, hayranlarını uzun zamandır bekletmekle kalmıyor, hakkında çok az bilgi almamız neticesinde hep "Acaba iptal mi oldu?" sorularını akıllara getiriyordu. Ancak Ubisoft, her ne kadar ağır ilerlese de Beyond Good & Evil 2 projesini askıya alma gibi bir düşüncesi yok gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler