NFS: Hot Pursuit DLC'sinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Need for Speed: Hot Pursuit için DLC'ler gelmeye devam ediyor.
10.12.2010 18:13 Levent Polater

 
 
     EA'in daha önce duyurusunu yaptığı 'Super Sports Pack' DLC'sinin içeriği belirtilirken söylenmeyen bir kaç detay vardı, bunlar da bugün belli oldu.
 
    21 Aralık olarak belirlenen çıkış tarihinin yanısıra DLC'nin fiyatını da belirten EA, indirilebilir içeriğin Xbox Live'de 560 MS puanına, PSN'de ise 6.99 dolara satılacağını açıkladı. Bedava araç fırsatını kaçıran oyun severlerin bu araçların kıymetini bilineceği düşünülüyor.
 
     DLC ile birlikte gelen araçlar şöyle sıralanıyor; Porsche 911 GT2 RS, Gumpert Apollo S ve Bugatti Veyron 16.4 Super Sport.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 27 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler