PES 2011'den Sızan İlk Oynanış Videosu

06.06.2010 03:02 Alkan Adakaner


     FIFA serisi ile rekabetinde geri kalan Pro Evolution Soccer 2011 ile Konami'nin büyük bir dönüş yapması bekleniyor. En azından Konami'nin iddiası bu yönde.
 
     Pro Evolution Soccer 2011 duyurulduğundan beri oynanış öğelerinin bulunduğu bir videosuna rastlamamıştık. Oyunun sızan bu ilk videosu çok net olmasa da en azından merakımızı biraz olsun gideriyor.
 
     Bu videoda henüz tamamlanmadığı ve üzerinde çalışıldığı belli olan PES 2011'in ilk oyuniçi görüntülerine şahit oluyoruz. Eğer aşağıdaki oynatıcıdan videoyu izleyemiyorsanız buradan da izleme şansına sahipsiniz.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek 5 Yeni Oyun Açıklandı 2 Saat önce Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor? 3 Saat önce Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı 4 Saat önce Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler