Prey 2 İptal Edilmedi!

19.04.2012 17:18 Ersin Kılıç


     Zenimax tarafından ele alınması sonrasında duyurulması üzerinden bir yılı aşkın bir süre geçen ve Cyberpunk atmosferi ile dikkat çeken Prey 2 için geçtiğimiz ay bir söylenti ortaya çıkmış ve merakla beklenen oyunun iptal edilebileceği belirtilmişti. İşin kötü tarafı ise bu söylentiler üzerine Bethesda'dan bir açıklama gelmemesiydi. Yapılmayan bu açıklama Prey 2'nin iptal olabileceği ihtimalini de akıllarda kuvvetlendirdi. Bethesda firması bu söylentilere cevap vererek beklenen açıklamayı da bugün yapmış oldu.
 
     Prey 2'nin büyük beklentilere yol açtığını ve hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacaklarını belirten Bethesda firması, Prey 2'nin iptal edilmediğini açıkladı. Buna rağmen oyunun gelişim süresinin beklenenden yavaş gittiği ve yılın bu geçen süresinde pek ilerlenmediği belirtilmiş.
 
     Hayranların beklediği gibi AAA kalite bir oyun ile karşımıza çıkacaklarını belirten Bethesda yetkilileri Prey 2 için 2013 yılını işaret ediyor. Ne diyelim iptal olmasındansa geç gelmesi sanırım herkesi daha da mutlu edecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Human Head Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler