Serious Sam III'e 4 Yeni Ekran Görüntüsü

Tüm ciddiyeti ile Mısır'da uzaylı katliamı!
23.04.2011 20:39 Gökhan Yılmaz

 
     Croteam'in üzerinde çalıştığı Serious Sam III, bu yıl içerisinde multiplatform olarak çıkıyor. Sam, ne kadar ciddi olduğunu bizlere yeni ekran görüntüleri ile ispatlamaya devam ediyor.
 
     Serious Sam III: BFE (İlk oyunun öncesini konu aldığı için Beyond First Encounter olduğu düşünülüyor) 22. yüzyılın Mısır'ında geçen uzaylı hikayesi ile serinin sevenlerini aksiyona boğacak. Yayınlanan ekran görüntülerinde grafik kalitesinde büyük bir artış olduğu gözlemlenebiliyor, özellikle de serinin bir önceki oyunlarına kıyasla.
 
     Serious Sam III hakkında henüz fazla bir şey bilinmiyor fakat 16 kişilik co-op desteğine sahip olacağı söyleniyor. Yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 18 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler