Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı

07.09.2024 18:44 Mehmet Tandoğan

 
Bloober Team tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Silent Hill 2’nin yeniden yapım sürümü için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı. Japon yayıncı 2BRO tarafından yayınlanan YouTube videosu sayesinde oyunun başından itibaren 90 dakikalık bir içeriğe göz atabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyoruz.
  
Silent Hill 2 remake hayranları memnun edecek mi?
 
 
Oyunun ilk 90 dakikasının nasıl olduğunu gösteren video aracılığıyla beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyor ve yeniden yapım sürümü içerisinde hangi geliştirmelerin yer aldığına doğrudan görebiliyoruz. Ölen eşinden bir mektup alan James adlı karakteri kontrol ettiğimiz yapımda Silent Hill kasabasına doğru adım atıyor ve buranın bizi içine çeken bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Tüyler ürpertici görsellikle ve tuhaf arka plan sesleri ile beraber oyun içerisinde sürekli olarak kendimizi diken üstünde hissedebiliyor ve tuhaf yaratıkların karşısına çıktığını aktarabiliyoruz. Hayatta kalmaya çalışabileceğimiz oyunda yeniden yapım sürümünün getirdiği üst düzey grafikler, ışın izleme ve diğer son teknoloji geliştirmelerle beraber oyunun keyfini çıkarabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre Silent Hill 2, PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için 8 Ekim'de çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler