Sıradaki AC, 2. Dünya Savaşında mı Geçecek?

28.06.2010 12:11 Levent Polater


 

assassinscreed26

 

    Her yeni Assassin's Creed oyununda biraz daha tarihin günümüze yaklaşması, Desmond'ın 3. oyundaki atasının 2. Dünya Savaşı esnasında bulunacağı fikrini insanların kafasında dolaştırmaya başlamıştı. 
 
    Bu teorileri çürüten isim ise Ubisoft Montreal'dan Haziran'ın başında ayrılan Assassin's Creed serisinin eski yönetmeni Patrice Désilets oldu. Oyunun henüz Dünya Savaşları tarihine ulaşmasına gerek olmadığı belirten Desilets konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
    “Henüz II. Dünya Savaşı için bir sebep göremiyorum. Yapabiliriz, tabi ki bu konuda bir sorun yok. Ancak gidip Hitler'i mi öldürmeye çalışacaksınız?" 
 
    “Bazı insanların da Japonya tarihi ile ilgili yeni bir Assassin's Creed görmek istediklerini duyuyorum. Ancak Japonlar ile konuştuğumda onlar ise, 'Yapmayın. Biz kendi tarihimizi kendimiz yansıtabiliriz' şeklinde tepki vermeyi tercih ediyorlar."

    Serinin yeni oyunu olacak olan Brotherhood'un 'çene düşürten' bir sona sahip olacağını da sözlerine ekleyen Desilets'in bu söylediklerinden Brotherhood'dan sonraki yapımın ne olacağını maalesef çıkaramıyoruz. 
   
     Ancak şu Japonya tarihi ile ilgili olan kısım hoşuma gitmedi değil. Assassin's Creed tarzı bir oynanış ve bir ninjayı kontrol etmek. Muhteşem bir kombinasyon olmaz mı?
 
    Bilmeyenlere de hatırlatmaktan vazgeçmeyelim; Assassin’s Creed: Brotherhood bu sene 19 Kasım'da PS3, Xbox 360 ve PC için çıkıyor. 
 
 
Röportaj, MTV'den

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler