Sony, co-op nişancı oyunu Helldivers 2'yi duyurdu

25.05.2023 20:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Arrowhead Game Studios, üçüncü şahıs co-op tabanlı nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2'yi duyurdu. Oyun PlayStation 5 ve PC (Steam) için çıkış yapacak.
 
Ekip odaklı nişancı aksiyon deneyimi
 
 
 
Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip Helldivers 2' de ekip odaklı bir yapı bizlere aktarılıyor. İş birliğinin temel olduğu nişancı oyununda düşman bir galaksiye adım atıyor ve özgürlük için mücadeleye başlıyoruz. 
 
Arrowhead Game Studios tarafından geliştirilen oyun PlayStation 5 ve PC platformlarına gelmeye hazırlanıyor. Çok oyunculu co-op nişancı oyununda dört arkadaşınızı yanına davet edebiliyor ve ekip kurabiliyorsunuz. Oyunda süper gezegeni tehdit eden ve güvenliğini ihlal eden bir uzaylı grubunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Helldivers 2'de oyuncular farklı teçhizatlar donanabiliyor ve her görev için farklı yaklaşım benimseyebiliyor. Oyunda takımlar kendine ait çeşitli stratejiler oluşturabiliyor ve birlikte hareket ederek hedefleri ortadan kaldırabiliyor.
 
Helldivers 2 duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Helldivers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: Action Çıkış Tarihi: Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 4 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler