Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak

26.08.2024 23:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini Saber Interactive ekibinin üstlendiği savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun kapsamlı özelleştirme sistemine sahip olacak.
 
Space Marine 2 çıkış sonrası özelleştirme paketleri sunacak
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak Warhammer 40,000: Space Marine 2, oyunculara oldukça fazla kozmetik özelleştirme paketi sunacak. Oyuncular bu kapsamda sınıflarını, ekipmanlarını, avantajlarını ve kozmetik öğelerini seçebilecek ve her türlü özelleştirme sisteminden yararlanabilecek. Oyunda farklı sınıflar yer alacak ve bu sınıflarla beraber her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilecek.
 
Yapım içerisinde farklı zırh setleri, savaş teçhizatları, eldivenler ve çok daha fazlası yer alıyor. Bunların seçimleri ise tamamen size ait oluyor. Her bir özelleştirme sistemini tek tek uygulayabileceğiniz oyunda, diğer oyunculardan farklı bir şekilde göz önüne çıkabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda hem PvE hem de PvP modları yer alıyor.
 
Warhammer 40,000: Space Marine 2’de ayrıca mikro ödeme sistemi yer almayacak. Ancak oyun, silah ve karakter paketleri şeklinde bazı kozmetik ürünleri içeren ücretli DLC'lere sahip olacak.
 
Son olarak serinin en yeni oyunu 9 Eylül tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
İlgi çekici ortamları geçiş yapabileceğimiz ve bu ortamlarda kendi yolumuzu bulmaya hazırlanabileceğimiz yapımda, daha önceki haberlerimize de bahsettiğimiz gibi, oyunda bir uzay deniz piyadesini kontrol ediyor ve burada yapacağımız hamlelerle gidişatı yön verebiliyoruz. Savaş ve nişancı odaklı yapı ile beraber istediğimiz gibi savaş ortasında kendimizi bulabiliyor ve amansız tiranit sürülerini ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Sürülerin kökünü kazıyabileceğimiz ve elimize alabileceğimiz silahlarla beraber kendi bölgemizi savunabileceğimiz yapımda ölümcül yeteneklerimizi ortaya çıkarmaya çalışıyor ve yıkıcı silahlarla beraber sürülerin kökünü kazımak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Savaş ortağımız gerçekten de güzel bir şekilde bizlere yansıtılırken, aynı zamanda seyrinin en yeni oyunu içerisinde şiddetli dozunun bir hayli yüksek olduğunu aktarabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere devam oyunları içerisinde gerçekten yüksek oynanabilirlik sisteminin olduğundan bahsedebiliyoruz ve oyun içerisinde gerçekten de düşmanların uzuvlarını parçalayabiliyor, etrafa kanlarını saçabiliyor ve çok daha fazla detay ile beraber aksiyon sistemine dahil olabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarla beraber yer almak durumunda kalıyor ve arkadaşlarımızı yanımıza davet ederek bu zorlu mücadelede kendi yanımıza yoldaş bulmak durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca, bu tarz oyunlarda eğer işbirliği ve çevrimiçi mod desteği bulunuyorsa, muhakkak bu mod desteğinden yararlanmalı ve en iyi deneyimle beraber oyundaki yerimizi almamız gerekiyor. Zaten bu tarz oyunlarda ilerlemek, arkadaşlarla beraber çok daha kolay hale gelebiliyor ve bununla beraber dilediğimiz gibi arkamızı kollayacak arkadaşları yanımıza davet edebiliyor ve aynı zamanda onlarla sohbet ederek kendi planlarımızı oyuna dahil edebiliyoruz. Aksiyon sistemi içerisinde hangi sistemi kullanmak istiyorsak kendi seçimlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken, aynı zamanda sürülerin kökünü kazımak için türlü silahlar kullanabiliyoruz. Zaten kullanabileceğimiz silahlarla beraber hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahları ile ilerlemek durumunda kalıyor ve elimize alabileceğimiz pahalı ve güçlü kılıçlarla beraber düşmanları ortadan ikiye bölebiliyor, kollarını, bacaklarını ve kafalarını koparabiliyor ve daha çok daha fazla detay ile beraber düşmanları paramparça edebiliyoruz.
 
 
 
İlgi çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapımda, savaş ortamının bir hayli güzel bir şekilde harmanlandığını ve bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Zaten serinin devamı oyunu içerisinde beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu vurgulayabiliyor ve bununla beraber oyunda kendi yolumuzu bulmaya hazırlanabiliyoruz. Oyun içerisinde geniş alanların ve savaş ortamlarının olduğundan bahsedebiliyor ve bu ortamlar içerisinde hayatta kalmak gerçekten de zorlu bir yapıyı beraberinde getiriyor. Durum böyle olunca, kendi yolumuzu bulmaya çalışabiliyor ve üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Oyunda sürekli olarak düşmanlara karşı geleceğimizden dolayı, elbette onları ortadan kaldırmak için türlü deneyimler elde edebiliyor ve kendi tarzımızı oyuna dahil edebiliyoruz. Bunun yanı sıra oyunda farklı planlamalar, stratejiler ve çok daha fazlasını oyuna dahil edebiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor.
 
Çünkü bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her oyuncu farklı silahlar kullanabiliyor, bu silahları en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve elindeki silahları kullanarak düşmanlara karşı gelebiliyor. Oyunda aynı zamanda geniş savaş alanları bulunduğundan dolayı, bu ortamlarda en iyi şekilde yerinizi alabiliyor ve ölümcül yetenekleri ve yıkıcı silahları burada kullanabiliyorsunuz. Tek kişilik oyun içerisinde elbette kendi başınıza ilerlemek çok daha zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırırken, yanınıza çağırabileceğiniz arkadaşlarınızla beraber çok daha kolay bir deneyim elde edebiliyor ve arkanızı kollarken diğer yandan ise savaş alanlarına hakim olmak durumunda kalıyorsunuz. Amansız sürülere karşı gelebileceğiniz yapım içerisinde uzak gezegenler içerisinde yer alıyor ve bununla beraber etrafı keşfederek savaş alanlarını lehimize döndürmek durumunda kalıyoruz.
 
Bu tarz detaylarla her savaş alanı içerisinde yapabileceklerimiz farkları gösterebiliyor ve korkunç yaratıklara karşı, aynı zamanda büyük yaratıklara karşı da büyük bir mücadele verebiliyoruz. Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde patron savaşları yer alıyor. Bu patron savaşlarını ortadan kaldırmak ve aynı zamanda onları yok etmek için gerçekten de büyük mücadeleler vermek durumunda kalıyoruz. Çünkü bu tarz detaylarla beraber düşmanları ortadan kaldırmak için türlü silahlarımızı kullanmak ve aynı zamanda hayatta kalmak zorlu bir yapıyı beraberinde getiriyor. Bu kapsamda düşmanların nasıl saldırdığını öğrenmek ve akabinde kendimize ait bir saldırı ve savunma stili ortaya çıkarmak çok daha önem arz ediyor. Bununla beraber istediğiniz stili kullanabiliyor ve silahınızla ön plana çıkabiliyorsunuz.
 
 

Dikkat çekici savaşlara geçiş yapabileceğimiz yapım içerisinde piyade karakterle beraber elbette büyük savaşlara geçiş yapabiliyor ve burada kendi gücümüzü kanıtlamak durumunda kalıyoruz. Oyunda insan üstü yeteneklere sahip bir karakterle beraber ilerlemeye çalışırken, aynı zamanda karanlık sırları açığa çıkarabileceğimiz bir ortamda kendimizi bulmaya hazırlanıyor ve yıkıcı silahlarımızla beraber düşman ordularını uzak tutmaya çalışabiliyoruz. Bitmek bilmeyen geceyi atlatmak üzere ilerlemeye çalıştığımız yapımda, 3 oyunculu ortak bir modun olduğundan bahsedebilir ve yanımıza davet edebileceğimiz arkadaşlarla beraber dilediğimiz gibi oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyoruz. Bu sayede daha kolay bir şekilde oyundaki yerimizi alabiliyor ve düşmanlara karşı kendi planlarımızı oyuna dahil edebilir ve arkadaşlarımıza beraber sırtımızı kollayabiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimle beraberinde getiriyor ve bu tarz oyunlarda arkadaşınızla beraber oynamanızı muhakkak tavsiye ediyoruz. Ancak bu şekilde daha eğlenceli bir deneyim elde edebilir ve ilerlerken savaş alanlarında kendi sırtınızı arkadaşınıza emanet edebilirsiniz.
 
Bu sayede daha kolay bir şekilde oyundaki yerinize alabilir ve düşmanları kolay bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Bir yandan da farklı stratejiler benimseyerek bir arkadaşınıza bir bölgeye emanet edebilir ve siz de başka bölgeye doğru geçiş yapabilirsiniz. Bu şekilde bölgeleri kolaylıkla elinize geçirebilirsiniz. Ekranda yüzlerce düşmanın olabileceği yapımda, elbette hararetli ve kan donduran düşmanlara karşı gelmek durumunda kalıyor ve aynı zamanda yüksek tempolu bir yapı ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Aksiyon deneyiminin tadını çıkarabileceğimiz yapımında vahşi bir karşılaşma olduğundan bahsedebilir ve burada hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda düşmanlara da oldukça dikkat etmemiz gerekiyor. Oyunda düşmanlara karşı elimizdeki silahları ateşleyebilir ve yüzlerce mermiye aynı anda düşmanlara karşı gönderebiliyoruz.

Kullanabileceğimiz silahlarla beraber makineli tüfekleri elimize alabiliyor, düşmanlara bombalar fırlatabiliyor, lazerlerle beraber düşmanları ortadan bölebiliyor ve çok daha fazla silahla hayatta kalmanın yollarını arayabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber sonsuz sadakatimizi imparatorluğa kanıtlamamız gerekiyor ve bu sayede oyun içerisinde güçlü bir savunma hattını korumak şart. Yapım içerisinde ilerlerken, ekranda yukarıda bahsettiğimiz gibi yüzlerce düşmanın olduğunu söyleyebiliyor ve bu düşmanları ortadan kaldırmak için yeni seferlere çıkmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Sürüleri temizleyebileceğimiz ve ister tek başımıza, istersek de yanımıza çağırabileceğimiz arkadaşlarla beraber oynayabileceğimiz yapımda, en fazla iki arkadaşımızı yanımıza davet edebiliyor ve toplamda 3 kişiyle beraber ilerlemek durumunda kalıyoruz. Yeni yeteneklerimizi ortaya çıkarabileceğimiz ve görünüşümüzü değiştirebileceğimizi, buna aynı zamanda özelleştirme ve kişiselleştirme sistemlerinin de olduğundan bahsedebiliyor ve bu sayede diğer oyunculardan farklı olabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda özelleştirme sistemlerinin olması ve diğer oyunculardan farklı olmak, elbette çok da eğlenceli bir deneyimi beraberinde getiriyor ve bu da başka bir amaç olarak karşımıza çıkıyor.
 
Çünkü bazı oyuncular bu tarz özelleştirme sistemleri ile vakit geçirmeyi seviyor ve farklı olmak için özelleştirme sistemlerinden yararlanabiliyor. Bu sayede oyunda istediğiniz gibi farklı zırhları, silahları ve yapıyı elinize alabilecek ve farklı sınıflarla beraber ön plana çıkabileceksiniz. Altı farklı sınıfın yer aldığı yapımda, vahşetin dozunun gitgide artış gösterdiğini görebilecek ve dilediğinizi gerçekleştirmek için bu sınıfların yeteneklerinden faydalanabileceksiniz. Oyunda yeni yeteneklerin ve görünüşün kilidini açabiliyor ve aynı zamanda bu yeteneklerle beraber ön plana çıkarak istediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
PVE seferlerine çıkış yaparak burada yapabileceğiniz hamlelerle beraber uzay deniz piyadenizi en iyi şekilde yönetebiliyor, karakterin temel kontrollerinden yararlanabiliyor ve 6’ya 6 PVP karşılaşmalarının da burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla hem çevreye karşı hem de diğer oyunculara karşı büyük bir mücadelenin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Bu tarz oyun modları ile beraber oyundaki yerinizi alabiliyor ve istediğiniz gibi sonsuz bir savaşa doğru adım atmak durumunda kalıyorsunuz. Bununla beraber oyunda karşılaşmalar gerçekten de zorlu bir şekilde geçiyor ve ilk etapta kolay, daha sonra ise zorlu yapılarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Kıran kırana mücadele edebileceğiniz yapım içerisinde tüm hamlelerin oldukça değişkenlik gösterdiğini aktarmakta fayda var.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, tiranit sürülerine karşı gelebileceğimiz yapımda oyuncular bir uzay deniz piyadesini kontrol ederek, sürü halinde saldıran düşmanları ortadan kaldırmak için savaşıyor. Nişancı ve savaş odaklı bu oyun, oyunculara aksiyon dolu bir deneyim sunarken, tiranit sürülerine karşı yapılan mücadelede stratejik hamleler yapmayı gerektiriyor. Oyuncular, ölümcül yeteneklerini ve yıkıcı silahları kullanarak kendi bölgelerini savunmaya çalışıyor. Oyunun şiddetli ve yoğun aksiyon sahneleri, düşman uzuvlarının parçalanmasından etrafa yayılan kanlara kadar detaylandırılmış durumda. Bu, oyunun vahşet dozunu oldukça yükseltiyor ve devam oyunlarında yüksek oynanabilirlik sisteminin korunduğunu gösteriyor. Tek oyunculu modda sürülerin kökünü kazımaya çalışırken, çok oyunculu modda arkadaşlarınızı yanınıza çağırarak birlikte mücadele edebilirsiniz.
 
Arkadaşlarla işbirliği yaparak ilerlemek, savaş alanındaki zorlukları daha kolay aşmanıza yardımcı olacak. Çevrimiçi mod desteği olan oyunlarda, işbirliği yaparak birlikte oynamak büyük bir avantaj sunuyor. Bu kapsamda kendi stratejinizi belirleyebiliyor, arkadaşlarınızla sohbet ederek planlar yapabiliyor ve düşmanları alt etmek için doğru hamleler gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
 
 
Oyun, her oyuncuya aksiyon sisteminde hangi silahları ve yetenekleri kullanacağı konusunda özgürlük tanıyor, bu da oyuncuların kendi oyun tarzlarını geliştirmelerine olanak sağlıyor. Uzay deniz piyadesi olarak ölümcül tiranit sürülerine karşı savaştığınız bu yapım, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarıyla oyunculara zengin bir deneyim sunuyor. Savaşın tam ortasında yer alarak, arkadaşlarınızla işbirliği içinde düşmanlara karşı galip gelmeye çalışabilir ve aksiyon dolu anların tadını çıkarabilirsiniz.

Son olarak, bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca hem tek oyunculu hem de arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir yapı bizlere sunuluyor ve sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırabileceğimiz aksiyon deneyimiyle yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Oyunun aynı zamanda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz bu sayfa üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 1 Saat önce Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 1 Saat önce Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 2 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler