Stumble Guys, Switch Konsoluna Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu

07.08.2024 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Scopely stüdyosunun üstlendiği oynaması ücretsiz ekip tabanlı Battle Royale oyunu Stumble Guys, Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan el konsolu Switch'e gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun 20 Ağustos tarihinde Nintendo eShop üzerinden satışa sunulmayı bekliyor.
 
Stumble Guys eğlenceli parkurları oyunculara sunuyor
 
 
 
Stumble Guys şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, iOS ve Android için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü ise Steam platformu üzerinden satışta. Milyonlarca oyuncunun katılım sağladığı eğlenceli Battle Royale oyununda zafere ulaşmak tamamen sizin işiniz oluyor. Yapım içerisinde koşabiliyor, tökezleyebiliyor, düşebiliyor, zıplayabiliyor ve kazanmak için her türlü hamleyi yapmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Parkur tabanlı yapım içerisinde farklı haritalara ve seviyelere doğru adım atabilir ve 32 oyuncuya kadar destek sunan bir ortamda kendinizi bulabilirsiniz. Oyun içerisinde diğer oyuncuları çekebilir, onları düşürebilir ve hayatta kalmak için her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz. Kazandığınız her yarış ile beraber ilgi çekici ödüllerin ve yıldızların sahibi olabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler