Test Drive Unlimited Solar Crown'un Yol Haritası Açıklandı

29.08.2024 21:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini KT Racing ekibinin üstlendiği açık dünya yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyun, ilk yılında 4 farklı sezonu kullanıcılara sunacak ve her sezon boyunca farklı içerikler bizleri bekleyecek.
 
Beklenen yarış oyunu yepyeni içerikleri sunacak 
 
 
 
Test Drive Unlimited Solar Crown’un ilk sezonu 12 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Bu sezon boyunca birçok yarışmanın kapısı aralanacak ve skor tabloları üzerinde ilk sıralara ulaşmak için büyük bir mücadele vereceksiniz. Bir dizi yarışa ve mücadeleye katılabileceğiniz ilk sezon, 60. seviyeye kadar ulaşabileceğiniz oyuncu seviyesini, 50 Sharps / Streets klan ilerlemesini, kozmetik ürünleri ve özel bir araba dahil olmak üzere çok çeşitli ödüller içeren ücretsiz 25 seviyeli Solar Pass içeriyor.
 
Oyunun 2. sezonuna bakacak olursak 24 Aralık 2024'te başlıyor. Bu sezonda Ibiza (Eivissa) alanı Test Drive Unlimited Solar Crown'da her zamankinden daha görkemli bir şekilde geri dönüyor. Oyuncular KT Engine'de 1:1 ölçekte yeniden yaratılan şehri ve çevresini keşfedebiliyor ve oyunun temel aldığı Hong Kong adasından farklı bir alan sunuyor.
 
Üçüncü sezon 25 Mart 2025 tarihinde, dördüncü sezon ise 25 Haziran 2025 tarihinde oyuna dahil olmayı bekliyor. Son olarak Test Drive Unlimited Solar Crown 12 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) yayınlanacak.
 
 
 
Oyunda neler var?
 
Açık dünyada yarış ve simülasyon deneyimiyle karşı karşıya kalabileceğimiz yapım içerisinde dilediğimizi gerçekleştirebiliyor ve istediğimiz gibi zengin hayatını yaşamak üzere oyuna adım atmak durumunda kalıyoruz. Yeniden deneyimleyebileceğimiz ve üst düzey bir seri oyunu ile karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda, 13 sene sonra açık dünya resmen devasa bir yapıya dönüşüyor ve çok oyunculu yarış türünü baştan yaratıyor diyebiliriz. Geliştirici ekibin iddialı sözleriyle beraber oyuna geçiş yapabileceğimiz yapımda, istediğimiz gibi arabaları satın alabiliyor, deneme sürüşleri ile beraber arabaları deneyebiliyor ve daha sonrasında ise garajımıza çekebiliyoruz.
 
Açık dünya bir yarış oyununda neler olabileceğini kestirebileceğimiz yapım içerisinde zenginliğin bir yaşam göstergesi ve yaşam tarzı olduğu yapımda sosyal deneyimin de ön planda olduğu bir yapı ile karşı karşıya kalıyor ve tamamıyla baştan oluşturulmuş Hong Kong Adası içerisinde keşiflerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Ada içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buraları keşfedebiliyor ve buralarda neler olup bittiğini öğrenebiliyor, aynı zamanda yarışlara katılım sağlayabiliyoruz. Her bölgede farklı yarışlara katılarak elbette kendi üstünlüğümüzü burada sergilerken, aynı zamanda diğer oyunculara karşı da iddialı olduğumuzu doğrudan gösterebiliyoruz. Olağanüstü arabaların direksiyonuna geçebileceğimiz yapımda, elbette direksiyon seti ile beraber bu tarz oyunları oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimi beraberinde getiriyor. Dolayısıyla, eğer elinize böyle bir imkan ve malzeme varsa, muhakkak bu şekilde oyunu deneyimlemenizi ve oynamanızı tavsiye ediyoruz. Bunun yanı sıra, direksiyon seti ile beraber yola çıkabileceğiniz yapım içerisinde yapacağınız her bir hamle ile beraber arabanın gidişatına yön verebiliyor, lüksün doruklarında bir hayat yaşayabilir ve daha fazla detay ile beraber istediğiniz arabayla ilerlemek durumunda kalıyorsunuz.
 
Her yarış içerisinde farklı arenalara, yarış pozisyonlarına ve çok daha fazlasına geçiş yapabiliyor ve arabaları bayilerde test ettikten sonra satın almak durumunda kalıyorsunuz. Her aracın burada farklı şekillerdeki dinamik sürüş unsurları yer alıyor. Bununla beraber, hangi aracı satın almak istiyorsanız ona göre kendi seçiminizi yapabiliyor ve yarışları kazanarak elde ettiğiniz paralarla beraber hem aracınızı yükseltebiliyor hem de aracınızı istediğiniz şekilde özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Burada yapacağınız her bir hamle oldukça önem arz ediyor ve bununla beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
 

Dikkat çekici bir açık dünyada yer alabileceğimiz yapımda, ada içerisinde farklı bölgelere doğru ilerlerken ilgi çekici atmosferlerle, manzaralarla ve çok daha fazlasıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Buralarda farklı yarışlara katılım sağlayabiliyor ve her yarış içerisinde elbette temel hedefimiz birinci olarak müsabakayı bitirmek oluyor.
 
Olağanüstü arabalarla beraber ilerlemeye başladığımız yapımda, klasik arabalardan yarış arabalarına kadar oldukça farklı tarzda içeriklerle karşı karşıya kalıyor ve her arabada farklı istatistikleri, yarış dinamikleri, sürüş mekanikleri ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor. Bu tarz detaylarla ilerleyebileceğimiz yapımda, her arabanın benzersiz bir sürüş dönemi ile beraber garajımızda bunları sergilemek durumunda kalıyor ve bayilerden istediğimiz gibi bu araçları satın almak durumunda kalıyoruz. Hepsinin kendine has sürükleyici unsurları, cam tavanlardan motorlara kadar oldukça farklı kısımları ekleyebiliyor. Daha farklı şekillerde yerimizi alabilir ve oyunda her bir özel deneyimli adım atmak durumunda kalıyoruz. Yapım içerisinde aracın her bir noktasına doğru değinirken, aynı zamanda bu kısımlardaki değişiklikler tamamen bizim seçimimizle beraber gerçekleşiyor ve istediğiniz gibi oyundaki yerinizi almak durumunda kalıyoruz.
 
Zaten bu tarz oyunlarda yukarıda bahsettiğimiz gibi her bir oyuncu artı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber hangi yarışta hangi araçla yarışabileceğinizi siz belirleyebilir, açık dünyada sadece gezip tozmak istiyorsanız ona göre keşif konusu ile beraber takılabiliyor ve akabinde ise istediğiniz gibi yarışlara devam etmek durumunda kalıyorsunuz. Oyunun içerisinde tek oyunculu bir şekilde oynayabilir, aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu olarak da çeşitli etkinliklere ve yarışlara katılım sağlayabilirsiniz. Değiştirecek hemen belirttiğine göre oyunda belli başlı etkinlikler bizleri bekliyor ve bu etkinliklere katılarak çevrimiçi tablolarda yani skor tablosu içerisinde en yükseklere doğru ulaşmak durumunda kalıyor ve diğer oyuncuların önüne geçmek için büyük bir mücadeleye atılım sağlayabiliyoruz.
 
 
 
Bu tarz detaylarla beraber istediğimizi gerçekleştirebilir ve oyundaki yerimizi alırken aynı zamanda yarışlarda usta olmak durumunda kalıyoruz. Hong Kong Adası'nı keşfedebileceğimiz ve ada içerisinde her bir yarış müsabakasında farklı bir deneyim elde edebileceğimiz yapımda, keşfedilecek eşsiz yerlerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Buralarda eski ve dar sokaklardan büyük otobanlara, daha yollarından sahillere kadar oldukça farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve her bir yolculuk öncekinden daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunu ister tek başımıza istersek de arkadaşlarımızla beraber oynayabiliyor ve böylece yolun ucunda yüzlerce toplanabilir eşyayla beraber de yolumuza devam edebiliyoruz.
 
Aynı zamanda farklı eşyaları toplayabiliyor, bu eşyaları arayarak etrafı keşfedebiliyor ve bununla beraber yolculuğumuzu daha da keyifli hale getirebiliyoruz. Oyunda elbette oldukça gerçekçi dinamikler ve grafikler, ve bunun yanı sıra animasyonlar bizleri bekliyor. Zaten oyunun ilk hedefi bu tarz detaylarla beraber gerçekçi bir yarış deneyimi sunmak. Bununla beraber oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyor ve hem gece hem de gündüz yarışları deneyimleyebiliyoruz. Dinamik gece ve gündüz döngüsünün bulunduğu yapımla her bir yarışın farklı şekillerde karşımıza çıktığını, sabah olduğunda güneşin olabildiğince verdiği ışıkla beraber yarışlara atılabileceğimizi, akşam olduğunda ise şehirlerin yansıttığı sokak lambaları ile ve neon ışıkları ile beraber yarış atılabileceğimizi aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylar gerçekten de oyun içerisinde oldukça güzel bir şekilde yansıtılmış olarak yer almayı bekliyor ve bununla beraber oyundaki yerimizi hızlı bir şekilde almaya hazırlanabiliyoruz.
 
 

Koleksiyon sisteminin yer alabileceği yapımda, elbette ünlü üreticilerin ikonik modellerine doğru adım atmak durumunda kalıyor ve bununla beraber Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti ve çok daha fazla marka ile beraber gerçekçi yarış deneyimini adım atmak durumunda kalıyoruz. 1960'ların günlük arabalarından son model yarış ve spor arabalara kadar oldukça farklı yarış araçlarının yer aldığı yapımda 30'dan fazla araba üreticisi yer alıyor ve her araba markasının altında elbette onlarca aracı ne olduğunu söyleyebiliyoruz. Yüzlerce araca ulaşabileceğiniz yapımın içerisinde gerçekten de geniş bir araç koleksiyonu bulunuyor ve akabinde ise neler yapabileceğinizi gösterebiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde istediğiniz aracı alabiliyor, onunla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve daha fazla detayla beraber oyunda usta olmaya çalışıyorsunuz. Tutkuyla yarışabileceğiniz ve aynı zamanda sizi yansıtacak bir avatar oluşturabileceğiniz yapımda, Hong Kong sokaklarında istediğiniz gibi ilerleyebiliyor, otelinize geçiş yapabiliyor, araba bayilerine uğrayabiliyor ve klan merkezleri gibi çok sayıda sosyal mekanda diğer araba hayranları ile vakit geçirebiliyor ve yanınıza arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Bir yandan yarışlara atılırken, diğer yandan ise sosyalleşebileceğiniz yapımda oldukça ilgi çekici bir detay bizleri bekliyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
NewGamePlus: eFootball'a Resmi Türkçe Spiker Desteği Yolda 5 Dk önce LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 3 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler