The Witcher 4 Tam Geliştirme Aşamasına Giriyor

30.08.2024 15:35 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED stüdyosunun önemli serileri arasında yer alan The Witcher’ın yeni oyunu The Witcher 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Şu anda arka planda bir süredir ön geliştirme aşamasında yer alan proje, tam geliştirme aşamasına girmeye hazırlanıyor.
 
The Witcher 4 üzerinde 400'den fazla kişi çalışıyor
 
 
 
Uzun bir süredir ön prodüksiyon aşamasında yer alan The Witcher 4’ün bu yılın başından itibaren 2024'te tam geliştirme aşamasına girmesi planlanıyordu. Geldiğimiz noktada oyunun ön geliştirmesinin gayet iyi bir şekilde ilerlediğini aktarabiliyoruz.
 
CD Projekt CFO'su Piotr Nielubowicz şirketin son çeyrek mali raporunda, şu anda 400'den fazla kişinin bir sonraki Witcher oyunu üzerinde çalıştığını ve ön geliştirme aşamasından çıkıp tam prodüksiyon aşamasına geçeceğini belirtti. Kod adı Polaris olan yeni proje, hem hayranları hem de yeni gelecek olan oyuncuları memnun etmeye hazırlanıyor.
 
Öte yandan bu ayın başlarında önceki Witcher oyunlarında Geralt of Rivia'yı seslendiren aktör Doug Cockle, yeni oyunda Geralt’ın geri döneceğini ancak ana karakter olmayacağını belirtti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 689 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 2 Saat önce GIST 2024 Fuarı Başladı: Neler Sunuyor? 3 Saat önce 2si1: Hogwarts Legacy 2 Onaylandı 4 Saat önce NewGamePlus: eFootball'a Resmi Türkçe Spiker Desteği Yolda 5 Saat önce LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler