Türk Yapımı Black State'ten 8 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

25.08.2024 18:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını İstanbul merkezli Motion Blur stüdyosunun üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Black State için yeni oynanış videoları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir içerik, 8 dakikalık bir oyun görüntüsünü bizlere sunuyor.
 
Black State dikkat çekici görselliğiyle geliyor
 
 
 
Türkçe dil desteği ve seslendirme ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım içerisinde bir grup gizli bilim insanı bizi göreve çağırıyor. Esirleri kurtarıp felakete yol açan olayın arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışabileceğimiz yapımda dikkat çekici aksiyon görüntüleri karşımıza çıkıyor. Oynanış videosuna bakacak olursak, grafikleri ve animasyonların bir hayli ilgi çektiğini ve aksiyon içerisinde farklı stratejiler benimseyebileceğimizi söyleyebiliyoruz.
 
Black State, TPS kamera bakış açısıyla beraber bizlere tek oyunculu ve hikaye odaklı aksiyon-macera deneyimi sunmayı hedefliyor. Gerçekçi aksiyonuyla ön plana çıkmaya hazırlanan oyunun şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak açıklanan detaylara göre Steam ve Epic Games mağazası üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 32 Dk önce eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 1 Saat önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler