Unknown 9: Awakening'den 8 Dakikalık Oynanış Fragmanı Geldi

19.07.2024 11:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Unknown 9: Awakening için 8 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Reflector Entertainment tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda oyuncular, Haroona adlı bir karakterin rolünü üstlenecek. Haroona, gizemli bir boyut olan Fold'a girme yeteneğiyle doğmuş bir Quaestor olarak, gizli bilgileri arayacak ve Fold'un güçlerini dünyaya aktarmayı öğrenecek.
 
Unknown 9: Awakening ilgi çekici yapımlardan bir tanesi
 
 
 
Oynanış sırasında Haroona'nın ustalığına dayalı çeşitli yetenekleri kullanabileceksiniz. Düşmanları kontrol etmek, mermilerden kaçmak, rakiplere Umbric enerjisi fırlatmak ve daha fazlası oyuncuların stratejilerine bağlı olacak.
 
Bandai Namco, oyunun çıkış tarihini başlangıçta 2024 yazı olarak planlamıştı ancak şimdi 2024 sonbaharına ertelediğini duyurdu. 
 
Oynanış videosu, ortalama düşman yapay zekası ve dövüş animasyonlarıyla dikkat çekti. Reflector Entertainment'ın küçük bir ekip olduğunu göz önünde bulundurursak, Ubisoft veya Naughty Dog gibi büyük stüdyolarla rekabet etmeleri zor görünüyor. Oyunun fiyatı da henüz belirlenmedi. 
 
Kısacası oyuncular videoyu pek etkileyici bulmadı. Peki siz oynanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı 02 Eylül Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor 02 Eylül Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat 02 Eylül Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi 02 Eylül Bekleneni Veremeyen Concord'un Satış Sayısı Ortaya Çıktı 02 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler