Yakuza 5 Satışları 500.000'i Geçti

Yakuza serisi kendine özgü yapısıyla oyuncuların beğenisini topluyor
14.12.2012 11:38 Alkan Adakaner


     Sega'nın Yakuza serisi özellikle Japonya'da çok büyük ilgi görüyor. Serinin yeni bir oyun motoru ile hazırlanan ve 6 Aralık'ta Japonya'da piyasaya çıkan oyunu Yakuza 5'in satışlarının şimdiden 500.000'i geçtiği açıklandı.
 
    Bu arada Sega, serinin dünya çapında 6 milyondan fazla dağıtıldığını da açıkladı. Seri şu ana kadar 5 ana oyuna, 3 yan oyuna, bu yan oyunlardan bir tanesi için hazırlanan devam oyununa ve ilk iki oyunu tek paket halinde satıldığı HD koleksiyona sahip. Yani Sega 10 adet Yakuza paketini satışa çıkardı.
 
      Sega'nın son dönemlerdeki en iyi satış rakamlarına ulaşan ve en başarılı serilerinden biri olan Yakuza serisi daha uzun süre devam edecekmiş gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 5 Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler