Avatar: Frontiers of Pandora DLC'si Çıktı: Neler Sunuyor?

17.07.2024 17:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Avatar: Frontiers of Pandora için yeni bir ek paket yayınlandı. Çıkış sonrası iki hikaye genişletmesinden ilki olan The Sky Breaker, oyunculara üst düzey bir deneyim sunmayı hedefliyor.
 
The Sky Breaker DLC'sini oynamak için ana hikayeyi bitirmenize gerek yok
 
 
 
Oyuna geri dönmek istiyorsanız The Sky Breaker DLC'si ile güzel bir geri dönüş yapabilir ve tüm platformlarda ek paketin çıkış yaptığını aktarabiliriz. DLC içerisinde oyuncular Na'vi klanlarıyla tekrar bir araya geliyor ancak bu bir araya gelme durumu RDA tarafından kesintiye uğruyor. Burada bir kez daha kötü insanlarla mücadele etmek durumunda kalıyor ve klanların birliğini korumakla görevlendiriliyorsunuz.
 
The Sky Breaker hikayesine başlamak için temel oyunu bitirmeniz gerekmiyor. "Songs of the Ancestor" adındaki görevi tamamladıysanız bu içeriğe doğrudan erişebiliyorsunuz. DLC aynı zamanda oyunun sezon biletini içeriyor ve bu bilet sayesinde sonbaharda çıkacak olan Secrets of the Spire adındaki ikinci DLC'ye erişim sağlayabiliyorsunuz.
 
Avatar: Frontiers of Pandora şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince 11 Eylül'de PC ve Mobile Geliyor 1 Saat önce SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game Duyuruldu 1 Saat önce Goat Simulator 3 Switch Konsoluna Çıktı 2 Saat önce Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut 27 Ağustos Klasik Dövüş Oyunları Paketi Capcom Fighting Collection 2 Duyuruldu 27 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler