Black Myth: Wukong Çıktı! Steam İncelemeleri Çok Olumlu

20.08.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından uzun zamandır geliştirme aşamasında bulunan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong, nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun Steam platformuna bakacak olursak, çok olumlu etiketine sahip olduğunu aktarabilir ve ilk incelemelerin genellikle pozitif olduğunu vurgulayabiliriz.
 
Black Myth: Wukong genel olarak oyuncular tarafından sevildi
 
 
 
Black Myth: Wukong, Çin mitolojisinden ilham alıyor ve aksiyon ile rol yapma deneyimini bizlere sunuyor. Oyunun temel hikayesi, Çin'in dört büyük klasik romanı içerisinde yer alan Batıya Yolculuk'tan ilham alıyor. Seçilmiş kişi olarak ilerleyebileceğimiz yapımda, efsanenin arkasında yatan gizli gerçekleri ortaya çıkarabiliyor ve üzerimize gelen düşmanları sürekli olarak ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.
 
Farklı kombolar yapabileceğimiz ve çeşitli aksiyon hareketleri sergileyebileceğimiz oyunda, kahraman bir maymun karakterini kontrol ediyor ve seri hareketlerle düşmanlara aman vermemeye çalışıyoruz.
 
Steam platformundaki kullanıcı incelemelerine bakacak olursak, genel olarak oyuncular oyunun oldukça akıcı olduğunu ve isteneni verdiğini belirtiyor. Oyun şu anda 20.000'den fazla incelemeye sahip ve bunların %94'ü olumlu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler