Borderlands: The Pre Sequel'in Resmi Müzik Albümü 30 Eylül'de Çıkacak

17.09.2014 16:10 Ömür Gencer


      Borderlands serisinin yeni oyunu Borderlans: The Pre-Sequel bildiğiniz gibi PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 14 Ekim'de çıkışını yapacak. Yapımcı ekip oyun çıkmadan oyunun resmi müzik albümünün raflarda yer alacağını duyurdu.
 
       Sumthin Else Music Works'ün dağıtımcılığını üstlendiği bu albüm 30 Eylül'de dijital olarak iTunes, Amazon, SumThing.com gibi siteler üzerinden satışa sunulacak. Bu resmi müzik albümü iki diskten oluşacak.
 
      Birinci disk ilk iki Borderlands oyununda da çalışmış olan Jesper Kyd'ın elektronik müziklerini bulunduracak. İkinci disk ise 2K Australia çalışanları Des Shore ve Justin Mullins'in bestelediği şarkıları bulunduracak. Bahsettiğimiz bu albümünden bazı parçaları buradan dinleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Pre-Sequel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Australia Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler