Defiance'ın İlk Durum Raporu Yayınlandı

04.04.2013 15:26 Beril Sergün


    2 Nisan tarihinde yayına giren Defiance için, Nathan Richardsson ilk durum raporunu oyuncularla paylaştı.
 
     Yayınlanan rapora göre Defiance;
  
     *  Bağlantı - Sizi biraz uğraştırabilir. Bu durum hangi platformda oynadığınıza, oyunun hangi versiyonda olduğuna göre değişiyor ancak durumla ilgileniyoruz.
      * Ön-Sipariş Eşyaları - NEREDELER?! diye sorabilirsiniz. Bazı kişilere bu eşyalar gitmemiş, durumun farkındayız, merak etmeyin eşyalarınız kaybolmadı ve kaybolmayacak, önümüzdeki bir kaç saat içinde aniden gelebilirler ya da yarın yeniden giriş yaptığınızda.
       * Büyük Düşmanlar ve Arkfalls - Verdiği eşyalara göre çok zor olduklarını söylediniz ve haklısınız, üzerinde çalışıyoruz.
       * Chat ve VOIP - İnsanlar sizi duyamıyormuş, üzerinde çalışıyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Defiance Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Trion Worlds Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 5 Saat önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 5 Saat önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 5 Saat önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 5 Saat önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler