ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı!

10.09.2024 21:47 Hamit Can Sayılgan

 
     ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen Counter-Strike 2 ligi ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B grubu karşılaşmaları tamamlandı.
 
     A grubundan temsilcimiz Eternal Fire, Natus Vincere, FaZe ve HEROIC, B grubundan G2 Esports, MIBR, Team Spirit ve The MongolZ, Playoff etabına yükselmeyi başardı. 
 
     Temsilcimiz Sangal Esports, 3DMAX, Ninjas in Pyjamas, FlyQuest, 9z Team, Wildcard, Lynn Vision Gaming ve KOI turnuvaya veda etti. 
 
     Bu hafta gerçekleşecek C ve D grubu karşılaşmalarının ardından grup etabı sona erecek. Grup aşamasını lider tamamlayan takımlar adını doğrudan çeyrek finale yazdırırken, 2. olan takımlar son 12, 3. ve 4. olan takımlar son 16'da mücadele edecek. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 37 Dk önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler