Epic Games Bu Hafta 1.024 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

10.08.2024 15:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara nişancı oyunu CYGNI - All Guns Blazing'i, dövüş aksiyon oyunu DNF Duel'i ve Apex Legends: Conduit Paketi'ni tamamen bedava sunuyor. Oyunları ve paketi 15 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Apex Legends: Conduit Paketi 
 
 
 
Yardım paketi Conduit ile enerjik kaos ve Shockwave’e dalış yapabiliyorsunuz.
 
- Epic Games sayfası
 
CYGNI - All Guns Blazing
 
 
 
Göz kamaştırıcı görsellerin, kulak çınlatıcı seslerin ve beyin yakan aksiyonun amansız birlikteliği, CYGNI'yi gelecek shoot-em up neslinin öncüsü haline getiriyor. Cephaneliğin yetersiz, etrafın düşmanlarla çevrili ve tek başınasın. Son bir umut için korkunç gökyüzüne dal.
 
- Epic Games sayfası
 
DNF Duel
 
 
 
Aksiyon dövüşün zirvesi olarak nitelendirilen ve sevilen Dungeon and Fighter dünyasından en sevdiğin karakter ile Arad'ın yeni beat'em up dünyasına giriş yapabilirsin.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek 1 Dk önce Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Macera Oyunu Mirage 7 Duyuruldu 1 Saat önce Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler