Fallout 76, Fallout 5'in Gelişimini Etkiliyor mu? İşte Yeni Açıklamalar

31.08.2024 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda yeni projeler ortaya çıkarmaya ve çeşitli ortaklıklar yapmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte Amazon ile yapılan bir ortaklıkla beraber Fallout dizisi bizlere sunuldu. Yayınlanan bu dizi bir hayli tutuldu ve oyun satışlarına bir hayli yükseltti. Özellikle çevrimiçi çok oyunculu bir yapıya sahip Fallout 76, oyuncu sayısını çok artırdı. Şimdi ise bu oyunun yeni projeye olan etkisi hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuldu.
 
Yaratıcı yönetmen Jon Rush çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Fallout 76 bildiğiniz üzere sürekli olarak güncellenen ve yeni içerikler alan bir yapıyı içeriyor. Dolayısıyla ekip, bu oyuna sürekli olarak vakit harcamak ve yeni içerikler çıkarmak durumunda kalıyor. Durum böyle olunca şu anda arka planda geliştirme aşamasında bulunan Fallout 5'in bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceği sorusu ortaya çıkıyor. Bu sorunun cevabını ise yaratıcı yönetmen Jon Rush veriyor.
 
Jon Rush, TheGamer'a verdiği bir röportajda Fallout 5'in herhangi bir şekilde etkilenmediğini ve yeni projenin piyasaya sürüldüğünde büyük ses getireceğine vurguluyor. Yani bu konuda herhangi bir endişemizin olmaması gerektiğini aktarıyor.
 
Fallout 76 için 18. Sezon Milepost Zero – Country Road, 3 Eylül tarihinde başlayacak. Bu sezonla beraber yeni içerikler, sezon ödülleri, yenilenmiş işçilik sistemi ve çok daha fazlası oyuna dahil edilecek. Öte yandan Fallout 4 için devasa genişleme boyutundaki mod Fallout: London geçtiğimiz ay yayınlandı ve GOG'da kısa sürede en çok indirilen paket oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 30 Dk önce Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 1 Saat önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 2 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 3 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler